Publicerad den Lämna en kommentar

Ny svensk spelautomat från NetEnt – Hansel & Gretel

Allt som oftast dyker det upp nya roliga spel på nätet. Företaget NetEnt är världsledande när det gäller spelautomater och nu har de återigen kommit upp med ett mycket trevligt spel som heter Hansel & Gretel. Detta är alltså Hans & Greta på svenska och detta är en saga som de flesta av oss känner till. Precis som i sagan så går spelet ut på att man ska hjälpa barnen att ta sig ut ur skogen och hitta hem.
Spela på Hansel & Gretel hos Betsson

Betsson Hansel & Gretel

FairyTale Legends från NetEnt

Hans & Greta är den andra sagan i FairyTale Legends från NetEnt. Den första sagan var Rödluvan och vargen. Hans & Greta är en spelautomat med 5 hjul och 3 rader där man kan vinna slumpmässiga priser, bonuspriser, gratissnurr, vilda snurr och vilda byten. Du möter vackra älvor och kanske stöter du till och med på häxan och hennes godishus i skogen. Spelet har otroligt många funktioner och har riktigt snygg grafik. Mer om spelet finns att läsa på Casinosmart.se.

Hur man spelar spelautomater

Det är absolut inte svårt att spela spelautomaten Hans & Greta. Det mesta gör sig självt. Men det som är extra roligt i det här spelet är att du väldigt ofta får göra ditt eget aktiva val. Du får själv välja vilka godisbitar du tror är bäst. Du får ibland även välja om du vill ta en garanterad vinst eller om du vill chansa på en större vinst. Får du tre skattkistor så kommer du att få ett riktigt bra pris, antingen vad gäller pengar eller gratis snurr. Men den allra bästa vinsten här är Candy House Bonus. Vinner du denna så får du välja tre av 15 föremål och dessa föremål gömmer en bättre eller sämre multiplikator som sedan multipliceras med hur mycket du satsat. Du har flera aktiva val genom hela spelet och du bestämmer själv hur äventyrslysten du vill vara. Mycket intressant!
Läs mer och registrera dig hos Betsson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *