Publicerad den Lämna en kommentar

Hansel & Grethel ny bra spelautomat från NetEnt

Denna extremt omtyckta och populära slotmaskin kommer från svenska NetEnt. Den ingår i det som har kommit att kallas för Fairytale Legends. Detta innebär då att det kommer att dyka upp många slotmaskiner i denna serie då det finns massor av legendariska och klassiska sagofigurer att skapa dessa spel på. Hansel & Gretel är det andra spelet i serien efter Red Riding Hood och innehåller massor av det som gjorde detta spel så omtyckt samtidigt som innovativa nyheter alltid finns i de nya spelen. Här ska du få lite om vad du har att se fram emot i slotmaskinen Hansel & Gretel.
Spela på Hansel & Gretel hos Betsafe

Betsafe Hansel & Gretel

Hansel & Gretel – Lite nytt och mycket beprövat

Det allra viktigaste är att du får en slotmaskin att spela som ger dig saker du gillar. Detta betyder att det bara finns lite nytt i varje spel och massor av det som redan har skapat den succé som finns i andra slotmaskiner. Då det gäller Hansel & Gretel kommer detta att till stor del ha massor av likheter med Red Riding Hood. Men de kommer inte på något sätt att vara identiska. Här kommer naturligtvis Den goda fen att vara tillbaka. Det bästa av allt är att det finns massor av möjligheter att få bonusspel på alla 3 rader och fem snurrande hjul.

Klassisk slotmaskin från NetEnt

Hansel & Gretel är naturligtvis baserat på den klassiska sagan om Hans och Greta av bröderna Grimm. Men kommer som spel att erbjuda mycket mera spänning och underhållning för alla casinospelare. Skillnaden med denna slotmaskin är att den enbart har 10 insats och betallinjer samt att du även får mycket större vinster på 4 och 5 av en ikon i rad. Här möts du av en mäktig slotmaskin med ett intressant tema och hela 7 olika bonus möjligheter. Kommer det att bli du som får upp till 32 freespins och kammar hem jackpotten på massiva 80000 gånger insatsen?
Till Betsafe

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *