Publicerad den Lämna en kommentar

Ny spelautomat – Gonzo’s Quest VR

Det finns många spelautomater att välja mellan och vilken du tycker om mest är så klart helt upp till dig. Det som oftast skiljer spelautomater åt är grafik, ljud och hur man själv kan påverka spelet. Vissa tycker att det är roligast att bara sitta och klicka, likt de gamla enarmade banditerna, medan andra tycker att det är mycket roligare att kunna påverka spelet själv genom att välja linjer som man kan satsa på och så vidare.
Spela på spelautomater hos SlotsMillion

SlotsMillion spelautomater

Gonzo’s Quest VR

Gonzo’s Quest VR är en ny typ av spelautomat som man verkligen kan säga tillhör den nya generationen. Man spelar Gonzo’s Quest i 3D och spelautomaten har också en videointroduktion. Handlingen i spelet utspelar sig på 1500-talet och temat är inkariket. Spelet har många nya funktioner som man inte tidigare har sett på spelautomater. Istället för hjul som snurrar så faller stenblock ner och beroende på deras position så vinner man. Vinner man så exploderar de stenblock som ger vinst och banar på så vis väg för att få ytterligare vinst. Får man fyra explosioner i rad så multipliceras den sista vinsten med 5. Man får även gratisrundor med jämna mellanrum, vilket alltid är uppskattat som spelare.

NetEnt

Det är utvecklingsbolaget Net Entertainment (även kallat NetEnt) som har utvecklat denna nya typ av spelautomat. NetEnt har sitt huvudkontor i Stockholm och bolaget är känt för sin innovativa och nyskapande kasinomjukvara som de levererar till flera speloperatörer.

Det finns en mängd svenska spelautomater online och många kan man få prova helt gratis för att se vad man gillar mest. Spelautomater eller enarmade banditer är för många det traditionella spelet och det är sant att man mest behöver tur för att spela denna typ av spel och därför är det ett spel som alla kan spela, oberoende vilken kunskap man har om spel.
Till SlotsMillion

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *