Publicerad den Lämna en kommentar

Svenska automater på nätet 2017

Att spela hos ett spelbolag är något som är bekant för många människor. Det finns dock vissa som det är en helt ny upplevelse för. Utbudet skiftar mycket från spelbolag till spelbolag. Men spelautomaten enarmade banditer är vanligt förekommande hos de flesta spelbolag, detta då spelet är väldigt populärt.
Registrera dig och spela på svenska automater hos Mr Green

Svenska automater hos Mr Green

Enarmade banditer

Spelet enarmade banditer är kanske bekant från din lokala pub. Det som gör en enarmad bandit speciell är att den sätts igång genom att du drar i spaken på ena sidan av spelautomaten. Målet är att du ska samla upp till 5 stycken likadana symboler i rätt kombination för att få en vinst i spelet. Två exempel på väldigt populära enarmade banditer från spelleverantören NetEnt, är spelen Divine Fortune och Wild Wild West som är en självklarhet för många spelare testa lyckan i.

Divine Fortune: Är ett jackpottspel där målet är att träffa symbolen med ormar för att få högsta möjliga utdelning. Spelet kommer att ta dig tillbaka till det antika Grekland med dess gudinnor och typiska antika drag. Du har även chansen att ta dig till spelets bonusfunktion där du kan kamma hem den stora jackpott-vinsten.

Wild Wild West: Är ett spel för dig som gillar action. Här kommer du att spela i vilda västern bland revolvrar och knivar. Lyckas du att träffa 5 likadana av den feminina cowboy-symbolen kommer du att vinna stort. Det är nämligen den symbolen som utgör den största vinsten i detta spel. Det finns också en bonusfunktion till spelet som gör det ännu mer spännande.

Du kan även testa lite olika banditer helt gratis för att göra dig bekant med spelet. NetEnt har gjort sig kända för att alltid leverera spel med både klockren grafik och mäktiga ljudeffekter.
Du hittar alla de populäraste svenska automaterna hos Mr Green

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *