Publicerad den Lämna en kommentar

Svenska automater med stor jackpott

Vem vill inte vinna storkovan på nätet? Dagens jackpotspel är de absolut bästa automaterna när det kommer till stora vinstsummor att spela om. Våra svenska speltillverkare är duktiga på att ta fram populära jackpottspel som växer sig större ju fler som väljer att spela.
Spela på Svenska automater med stor jackpott hos Vera&John

Spelautomater hos Vera&John

NetEnt ledande

Svenska NetEnts ”Mega Fortune” är ett av marknadens mest spelade jackpottspel. Det brukar även kallas för nätspelens ”Rolls Royce” då den är både lyxig och glamorös. Av tidigare genererade vinster att döma tycks denna casino jackpott verkligen föra tur med sig. En norsk spelare kammade hem en storvinst från Mega Fortune som idag toppar listan för jackpottsvinster på nätet.

”Hall of Gods”, också den från NetEnt, är en annan stor favorit bland många jackpottälskare. Här är det den nordiska mytologin som står som speltema och ger en spelupplevelse utöver det ordinära. Jackpottspelet har ett generöst bonussystem med wilds, free spins, scatters och de tre jackpottarna med progressiv karaktär. Mini jackpotten startar på 100 euro, midi jackpotten på 5000 euro och den maffiga Mega jackpotten börjar växa från 50 0000 euro. Det är även den som snabbast expanderar av de tre.

En jackpottfavorit som bör nämnas här är absolut Arabian Nights från NetEnt som med sitt orientaliska tema nischat sig rejält på spelmarknaden. Spelet är praktiskt och lätt att spela då man fokuserat på att skapa ett funktionellt upplägg som är att lita på. Kanske inte några hisnande innovationer i spelet som sådan, men utan tvekan ett bra alternativ för den som gillar jackpottspel.

Microgaming inte långt efter

Microgaming är en annan svensk speltillverkare som hör till marknadens mest framgångsrika företag med mängder av spelsuccéer att stoltsera med. Mega Moolah är Microgamings populära jackpottspel. Den tar dig med på en häftig safariresa mot det stora jackpottmålet. Här erbjuds hela fyra jackpottar och samtliga av dessa är progressiva, vilket innebär att de växer sig större ju fler som spelar.
Till Vera&John

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *