Publicerad den Lämna en kommentar

Ny svensk spelautomat från NetEnt hos Mr Green

Gillar du som så många andra spelautomater från NetEnt? Gillar du dessutom bonusar? Då kan denna nya svenska spelautomat hos Mr Green verkligen vara något för dig. Se till att inte missa detta grymma erbjudande för att lira Wild Wild West: The Great Train Heist hos Mr Green.
Spela på spelautomater från NetEnt hos Mr Green

Spelautomater från NetEnt hos Mr Green

Bonus hos Mr Green

Mr Green har så klart detta supersläpp från NetEnt i sitt utbud. Du kan också spela Wild Wild West: The Great Train Heist med en Mr Green bonus. Mr Green har flera spännande alternativ för dig som gillar bonusar. I skrivande stund är bonusen på Mr Green utformad så att du kan få maximalt 1 600 kr i bonus. Det du behöver göra för att få den extra lukrativa bonusen är att registrera dig via bonuslänken som finns på betsmart.se (klicka bara på ”Mr Green bonus” hyperlänken några rader upp). Sedan gör du en insättning och där kan du få 100 % i bonus på din första insättning. Det stannar dock inte där utan du kan också bli belönad med free spins. Totalt rör det sig om smått imponerande 200 free spins. Du kan få samtliga dessa om du följer de instruktioner som anges på Betsmart.se. Förhoppningsvis kommer denna bonus att leda till att du kommer kunna plocka ut extra mycket vinst. Det är bara att hålla tummarna för att turen kommer att vara på din sida.

Ett nytt westernspel från NetEnt

Det rör sig alltså om ett nytt spel med ett western-tema: Wild Wild West: The Great Train Heist. I vanlig ordning har NetEnt gjort ett bra jobb med spelet och det har goda chanser för att bli ytterligare en av NetEnts moderna klassiker. Den grafiska stilen i spelet är riktigt snygg. Grafiken är starkt inspirerad från serietidningsvärlden och det är intressant att se att NetEnt vågar ta ett nytt grepp och testa en lite ny stil.
Till Mr Green

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *